Helgpåse

Här har vi en fantastisk middagspåse till helgmyset! Varmrätt och dessert med enkla instruktioner för att avsluta tillagningen hemma. Självklart gör våra duktiga kockar allt komplicerat så ni får mer tid
till era nära. Pris: 199 kr/portion.

Boka gör man enklast via mail, info@lacena.se eller på telefon 070-279 03 10
Boka senast torsdagen 09.00.
Helgpåsen hämtas i restaurangen fredagen från 14:00 – 18:00.


Fredag 5/11
Kalventrecoté

Bakad jordärtskocka, confiterad potatis, pepparsås .
Chokladmousse – hallon, karamelliserade hasselnötter.
Vegetarisk alternativ:
Egengjord gnocchi på mandelpotatis, salviagrädde, grönkål, bönor och friterad grönkål.


Fredag 12/11
Rödingfilé
Mandelpotatispuré, picklad fänkål, stuvad savojkål, sandefjordssås med regnbågsrom.
Vaniljpannacotta – hjortronmylta, karamelliserad mandel.
Vegetarisk alternativ:
Egengjord gnocchi på mandelpotatis, salviagrädde, grönkål, bönor och friterad grönkål.


Fredag 19/11
Lammrostbiff

Örtmarinerad lammrostbiff, pumpapuré, honungsrostade morötter & rödvinssky.
Mjölkchokladpannacotta med hallon, blåbär och havresmulor.
Vegetarisk alternativ:
Egengjord gnocchi på mandelpotatis, salviagrädde, grönkål, bönor och friterad grönkål.


Fredag 26/11
Entrecoté

Gröna bönor, basilikasmör, rödvinssky serveras med rostad palsternacka och potatis & rotselleripuré.
Tiramisu – La Cena klassikern!
Vegetarisk alternativ:
Egengjord gnocchi på mandelpotatis, salviagrädde, grönkål, bönor och friterad grönkål.


Fredag 3/12
Oxfilé
Bakad jordärtskocka, palsternackspuré, rödvinssås smaksatt med tryffel.
Citrontarte – Italiensk maräng.
Vegetarisk alternativ:
Egengjord gnocchi på mandelpotatis, salviagrädde, grönkål, bönor och friterad grönkål.